+36 30 415 09 26

0 24 órás ügyelet

Hétfőtől-vasárnapig: 9:00 - 17:30

Mindig nyitva

LED világítás

A különböző helyiségekben eltérő fényerőre lehet szükség. A rosszul megválasztott, a helyiség funkciójához nem illeszkedő világítás lehet túl gyenge, túl erőteljes vagy épp nem megfelelő színhőmérsékletű. Mindez nemcsak a helyiség összképét ronthatja, de akár irritáló, diszkomfort érzetet keltő is lehet.

megfelelő megvilágítási érték meghatározásakor szükséges figyelembe vennünk a helyiség adottságait és az egyes tevékenységekhez szükséges fényerőt, valamint az egyéni igényeket is. A lámpatestek számát és elhelyezését, a fényforrás által leadott fényerősséget ehhez kell igazítanunk.

A manapság oly divatos vonalfények fővilágításnak is tökéletesen alkalmasak, de segítségükkel különleges hangulatot adó rejtett világítás és dekorvilágítás is kivitelezhető. Egy megfelelően megválasztott, egyedi lámpatest, vagy egy elragadó kristálylámpa pedig elegáns kiegészítője lehet vonalfényeinknek.

Az egyes megvilágítások funkciójukat tekintve szolgálhatnak csupán dekorációként, lehetnek praktikus célokat betöltő éjszakai fények, kellemes hangulatot teremtő és komfortérzetet növelő hangulatvilágítások is.

A megfelelő világítás mindezek mellett energiatakarékos, működtetése felhasználóbarát, és segítségével élvezhetjük a legmodernebb technológiai lehetőségek által nyújtott maximális kényelmet. Hiszen manapság világításunkat már okos eszközeink segítségével az ágyban fekve is irányíthatjuk, vagy egy modern okosotthonban akár már hangvezérléssel is.